dilluns, 5 de juny del 2023

Finalitzada la 4a Running Series l'Aldea 03/06/2023

 

Llorenç Sales Ferre s’emporta la classificació absoluta dels 10.000 metres a l’Aldea. Sandra Vidiella Piñol la absoluta en dones.

Alejandro Romero Gama i Clàudia Jiménez Ferreres acaben de completar els primers caixons del podi absolut  als 5.000 metres.

Amb un nou format de cursa per la tarda, es va disputar la quarta edició de la Running Series de l’Aldea que va presentar una cursa d’un nivell molt alt i amb una gran inscripció, 150 atletes repartits en les dues curses 10K i 5K, van recórrer els camins i carrers del nostre poble.

 Acompanyats d’una bona climatologia i un immillorable ambient es va poder gaudir d'una  cursa excel·lent  i d’una tarda d’esport i superacions personals.

Cal destacar una acurada presentació de l'esdeveniment esportiu, i un gran treball per part de tots els voluntaris i col·laboradors del event.

Els recorreguts foren els mateixos que l’any 2019. La cursa transcorre per paisatges típics del delta, amb els arrossars ja sembrats i l'ermita com a pas obligat dels dos recorreguts, també pasa pels dos extrems mes allunyats del nucli urbà per retornar al pavelló poliesportiu. Una bona opció per recórrer els indrets no tant coneguts de l’Aldea.

Els podis absoluts han estat els següents:

 

A la modalitat 10.000 metres masculí:

1 Llorenç Sales Ferre

2 Azziz, El Jihaoui

3 Andreu Queralt Queralt

A la modalitat 10.000 metres femení:

1 Sandra Vidiella Piñol

2 Clàudia Ferré Esmel

3 Imma Bel Fuentes

 

A la modalitat 5.000 metres masculí:

1 Alejandro Romero Gama

2 Hugo Domínguez Pino

3 Ramon Requesens Rodríguez

 

 

A la modalitat 5.000 metres femení:

1 Clàudia Jiménez Ferreres

2 Thais Bonet Franch

3 Elena Peransi Sanjuan

Els premis locals han estat per a l’ Eliseu Gombau Murria i per a Miriam Estorach Arasa en 10K i en 5k, per Aleix Còlera Piñana i a la categoría femenina no va haber-hi premi local.

 

 

 Enllaços a les classificacions:

 https://cutt.ly/ewwZCW53   10k     

 https://cutt.ly/rwwZC52D       5k

 

 

  Enllaç a les fotos d'Infoaldaia

https://cutt.ly/VwwXl5TJ